Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Електро услуги

За работещия функционален дом и офис, се изисква наличието на стабилна електрическа инсталация, която да работи, без да създава проблеми. За да бъде налице такава, е нужно да потърсите добри специалисти, които да Ви предложат ел. услуги на високо равнище, и да завършат работата си с успех. В нашата фирма можете да откриете такива професионалисти, и да им дадете работа, независимо дали искате нова инсталация, монтаж не ел. табло или друго.

Видове електро услуги

Фирмата ни предлага всички видове ел. услуги, без никакви изключение. При нас работят отлично електротехници, с чиято помощ ще получите функционална и работеща електрическа система. И, за да не бъдем голословни Ви предлагаме списък с услугите, които предлагаме във ваша полза:

  • Израждане на ел. инсталации;
  • Ремонт на ел. инсталации;
  • Монтаж на ел. табло;
  • Монтаж на електромер;
  • Монтаж на битови електроуреди;
  • Електро услуги по домовете;
  • … и много други!

И, ако не можете да се справите с монтажа на електрическа круша, бойлер, готварска печка или абсорбатор, то тогава потърсете нашата помощ. Ние ще изпратим специалист, който ще разреши проблема Ви за възможно най-кратко време, а Вие ще останете доволни от работата му.

Защо да изберете електро услуги от нас?

Има немалко причини да изберете нашите електро услуги. Преди всичко, е добре да знаете, че работата с електрическа енергия може да бъде опасна, ако нямате понятие от нея. Това е и причината да съществуват компетентните ел. техници, тъй като те познават тока отблизо и могат да се справят с всеки един ремонт, монтаж и демонтаж. И, ако до този момент не сте открили добри специалисти работещи на разумна цена, е време да позвъните на нашата фирма.

Ние гарантираме качествено изпълнение на всякакви видове ел. услуги, защото имаме дългогодишен стаж в професията и самочувствието на истински експерти. За допълнителна информация и / или въпроси, можете да използвате посочените в сайта ни начини за контакт.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.