Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Лепене на плочки

Лепенето на плочки изисква предварителна подготовка и качествено изпълнение. В този ред на мисли можете да гласувате доверие на нашата фирма, която ще Ви осигури майстор, който да свърши тежката работа вместо Вас. Ние постигаме добри резултати благодарение на отличния ни и сработен екип, който разполага с всички нужни инструмент и материали за постигане на целта.

Видове услуги

Ако се доверите на нашите специалисти ще получите висококачествена услуга на наистина добра цена. Много домакинства вече се увериха в качествата ни, и ще се радваме, ако се присъедините към доволните клиенти. А сега нека Ви посочим, какво влиза в нашите предложения:

  • Лепене на плочки в баня (теракота или фаянс);
  • Поставяне на плочки на терасата;
  • Поставяне на плочки в други помещения;
  • Полагане на гранитогрес в кухня, антре или всекидневна;
  • Лепене на плочки на пода или стените;

Всичко това можем да направим бързо, без никакви проблеми и затруднения. За целта работим с майстори, които са се доказали в лепенето на плочки и със сигурност ще отговорят на очакванията на потребителите. Ние не допускаме компромиси с качеството, тъй като то е от водещо значение.

Защо да изберете нас за лепене на плочки?

Не обичаме да говорим сами за себе си и предпочитаме клиентите да дадат отзиви за работата ни. Въпреки всичко ще обясним, че ние имаме дълъг стаж в лепене на фаянс, лепене на теракот и полагане на гранитогрес. Предлагаме достъпни цени и изпълнение, без никакви забележки.

В случай, че търсите допри професионалисти за лепене на плочки в баня или друго помещение, то тогава сте добре дошли да използвате контактната форма в сайта ни или да позвъните на посочените телефони за връзка, за да Ви предложим изгодна оферта за бъдещия Ви ремонт. Силно се надяваме, че ще изберете нас и няма да изневерим на очакванията Ви за високо качество и прецизно изпълнение.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.