Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

ВиК услуги

Проблемите с водопровода и канализацията, са истински бич за домакинствата, и се случват много често. Амортизиралата водопроводна система може да доведе до течове, наводнения, зловонни миризми и други неприятности. Сега обаче нямате повод за притеснения, тъй като фирмата ни предлага висококачествени ВиК услуги, с която помощ ще забравите тревогите.

Видове ВиК услуги

Предлагаме изпълнението на всички видове ВиК услуги и гарантираме перфектно изпълнение на задачите, които ни поставите. Ако стенете “жертва“ на авария, теч или наводнение, не се колебайте да ни потърсите, а ние ще доведем нещата до щастлив край за Вас. И, за да бъдем още по-изчерпателни Ви предоставяме списък с услугите по водопровод и канализация:

  • Отпушване на канали;
  • Смяна на щрангове;
  • ВиК ремонти;
  • Откриване на течове;
  • Отстраняване на течове;
  • Монтаж на санитария;
  • … и много други!

Работим с качествени материали и модерна техника за откриване на течове, видео диагностика на запушени канали, полагане на тръби и прочие наши дейности. Обещаваме да изпълним работата в срок, за да останете доволни от резултатите и отново да изберете нас при нужда. Много обещават, а ние изпълняваме, защото клиентът е наистина много важен за нас.

Защо да изберете нашите ВиК услуги?

Отстраняването на аварии на водопровода и канализацията, не търпи отлагане. Колкото повече чакате, толкова по-голям става проблемът. Препоръчваме Ви да реагирате бързо, и да повикате нашите водопроводчици, за да си спестите пари от скъпи ремонти и щети във вашия дом. Ние ще пристигнем бързо на посочения от Вас адрес, и ще премахнем ВиК авариите за кратко време.
И, ако до този момент сте попадали на ВиК фирми, които имат единствената цел да бръкнат дълбоко в джоба Ви, то сега имате реална алтернативи за качествени и евтини ВиК услуги от нас. Използвайте контактната ни форма или позвънете на телефоните ни, за да Ви дадем допълнителна информация, както и да Ви запознаем с нашите цени и тарифи.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.