Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Откриване на течове с термокамера

Откриването на скрити течове в наши дни, е по-лесно и надеждно, от когато и да било. Това се дължи на съвременните технологии, които навлязоха в ежедневието ни. Ние предлагаме на клиентите си откриване на течове с термокамера, без къртене, бързо и сигурно. Работим с добри професионалисти, с чиято помощ ще установим откъде идва теча, и ще го премахнем незабавно.

Използването на термографска камера за откриване на течове, е една от най-добрите възможности да фиксираме мястото на влагата, и да преминем към конкретни действия за отстраняването на проблема. В миналото тази работа беше свързана с къртене на стени, много смет и отнемане на свободно време, но нещата се промениха в положителен план.

Как се откриват течове с термографска камера?

Термографската камера, която наричаме още термокамера, има способността да фиксира влагата зад стените. По този начин се разкрива и произхода на теча, който може да идва и от съкооператора, който живее над вас. Термографският анализ е предпочитан метод за локализирането на течове, тъй като не изисква къртене, нито пък дълго време за обследване.

Благодарение на термокамерата могат да бъдат открити течове зад стени, течове от водопровода и тръбите, течове от сифони и други. Ако изберете нас за откриването на течове с термокамера, ще направите добра инвестиция, която ще се възвърне, след като влагата бъде премахната. Имайте предвид, че течовете са сред най-честите причини за наводнения и щети в жилището.

Защо да изберете нас за откриване на теч с термокамера?

Екипът ни има дългогодишен опит в термографските анализи и със сигурност ще разреши проблема Ви. За разлика от много други предлагаме достъпни цени за откриване на течове, работим чисто, и се стараем да бъдем бързи, за да не отнемаме от свободното Ви време. И, ако все още не сте се убедите в силата на термографията, то тогава не се колебайте да ни повикате.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.