Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Боядисване

Все повече обекти имат нужда от боядисване, а това е работа за нас, тъй като разполагаме с професионален екип, който предлага бояджийски услуги за дома, офиса, вилата, търговския обект или друг вид сграда. Избирайки нашата фирма, ще получите високо качество и цена, от която ще останете доволни. В наши дни мнозина се увериха във възможностите ни, а сега е Ваш ред да ни гласувате доверие, за да съдействаме за колорита на различните видове помещения и сгради.

Видове бояджийски услуги

Не са малко онези, които си мислят, че боядисването е лесна задача и не изисква специална подготовка. Това не кореспондира с истината, тъй като е нужна прецизна организация, преди да се премине към действие. Ние обаче сме готови да поемем всяко предизвикателство, и да обагрим с цветове всеки един обект. А ето и какво включват нашите бояджийски услуги:

  • Фасадно боядисване;
  • Интериорно боядисване;
  • Боядисване с блажна боя;
  • Боядисване с латекс;
  • Машинно боядисване;
  • Грундиране;
  • … и много други!

За всяка от посочените услуги гарантираме високи крайни резултати, от които ще останете доволни. Работим с доказано добри бои и материали и разполагаме с екип, който ще се справи с всяка една задача в срок. Ето защо, можете да ни гласувате доверие, и да предпочетете нас.

Защо да изберете нас за боядисване?

От дълго време насам предлагаме бояджийски услуги и винаги сме водили нещата до перфектен завършек. Това се дължи, както на отличния ни екип, така и на материалната база, с която разполагаме. В този ред на мисли, можем да дадем гаранция за висококачествената ни работа.

И, ако желаете да боядисаме даден обект, без значение от вида му, то тогава просто се свържете с нас чрез електронната ни поща или телефонния номер за връзка. В разговора ни ще уточним време за предварителния оглед и / или поемането и завършването на поставената от Вас задача.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.