Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Видеодиагностика на тръби с камера

В случай, че желаете да проверим изправността на ВиК системата във вашия дом, можете да заявите видеодиагностика на тръби и канали с камера, така че да разпознаете проблемите, преди да нанесат щети. Това е един от най-добрите методи, с чиято помощ се откриват запушвания и течове, за да могат да бъдат премахнати, и да живеете по-спокойно във вашето жилище.

Как се прави видеодиагностика на тръби с камера?

Модерните способи за видеодиагностика включват употребата на цифрова камера, на която е прикрепено специално жило, което съдейства за заснемането на вътрешността на тръбите. По този начин се фиксират запушванията и причините за течове, така че да Ви бъде дадена възможност да реагирате незабавно, и да преминете към съответните ремонтни дейности.

Благодарение на тази техническа иновация, се установява проходимостта на тръбопровода, и се фиксират запушвания от различно естество (мазнини, косми, отпадъци). Диагностиката на тръбите с камера спестява много време, а резултатите идват непосредствено след заснемането. Ето защо, е добре да се възползвате от тази услуга, ако имате, каквито и да е неприятности с ВиК системата.

Защо да изберете нас за видеодиагностика на тръби?

Диагностицирането на тръби с цифрова камера, не е задача, с която може да се заеме всеки. В този ред на мисли, е желателно да повикате нашите специалисти, които имат необходимият опит и рутината да се справят с работата. До момента посетихме не един или два обекта и дадохме възможност на собствениците да вземат превантивни мерки срещу бъдещи ВиК проблеми.

Имайте предвид, че видеодиагноститката, е по-икономичният начин, да откриете пробивите във водопровода и канализацията. Услугата се извършва, без къртене, без наличие на смет и други неприятни неща. Ако желаете да заявите видеодиагностика на тръби с камера, можете да използвате имейла ни за контакт, а също и да позвъните на посочените телефони за връзка. Ние даваме гаранция за висококачествено изпълнение на задачата, и сме на ваше разположение.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.