Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Поставяне на ламинат

Предстои Ви ремонт и сте избрали ламинат за подова настилка на дома или офиса. Разтревожените сте, че не можете да се справите сами с тази работа и изчитате всичко възможно по темата. Не е нужно да губите време, тъй като фирмата ни предлага евтино поставяне на ламинат, като гарантираме прецизно и висококачествено изпълнение на тази задача.

Какво включват услугите ни?

Ние предлагаме поставяне на ламинат, така че да го използвате дълго време, без риск от разлепване и други проблеми. Разбира се, ако се наложи ще демонтираме вашия стар ламиниран паркет, за да положим новия, и да завършим интериора на вашите помещения. Работим бързо, но това не е за сметка на качеството, а защото имаме необходимия опит за монтаж на ламинати.

В услугата ни влизат още почистване на основата, полагане на необходимата подложка, внимателно подреждане на ламината, употреба на клинове и други. С наша помощ ламинирания паркет ще бъде по-издръжлив, и ще можете да му се наслаждавате за дълъг период от време. Разбира се, всяко от действията ни се консултира с клиента, за да се стигне до добър резултат.

Защо да изберете нас за поставяне на ламинат?

Много майстори обещават добро изпълнение при поставянето на ламинат, но често се срещат оплаквания за разлепени и пропадащи дъски. Това може да се дължи на различни причини, от сорта на некачествена замазка, некачествено изпълнение и липса на компетентност. Ако изберете фирмата ни няма да срещнете подобни проблеми и недоразумения и ние гарантираме за това.

Монтажът на ламинат не се отдава на всеки, и в този ред на мисли, е по-добре да повикате нашите специалисти в поставянето на подови настилки. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да влезете в контакт с нас чрез телефонен разговор или по електронна поща. Тук на сайта ни ще намерите нашите контакти, а служителите ни ще Ви дадат повече информация.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.