Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Монтаж на санитария

Предлагаме Ви възможност за монтаж на санитария и смесители от опитни техници, които ще свършат работата с вещина. Нашият екип има богат опит, който натрупа през годините, когато обслужваше нуждите на домакинствата в България. Ето защо, ако изпитвате затруднения с монтирането на така важните за всяка баня уреди, ние сме близо до Вас, за да Ви помогнем.

Видове услуги за монтаж на санитария

Предоставяме пълна гама услуги за монтаж на санитария и гарантираме качествено и бързо изпълнение на поставените от Вас задачи. И, за да внесем яснота, как можем да Ви бъдем полезни, ще прибавим пълния списък с услугите, от които можете да се възползвате:

  • Монтаж на биде / моноблок;
  • Монтаж на смесители
  • Монтаж на душ батерии;
  • Монтаж на сифони;
  • Монтаж на казанче;
  • Монтаж на тоалетни чинии;
  • Монтаж на шкаф за баня;
  • … и други!

Ние знаем, че не всеки човек има опита да се справи, с монтирането на санитария в мокрите помещения, така че бъдете спокойни и ни повикайте, за да доведем работата до успешен завършек. На този етап сме обслужили успешно множество домакинства и не се съмняваме, че можем и знаем как да Ви помогнем. В този ред на мисли, може да ни се има пълно доверие.

Защо да изберете нас за монтаж на санитария?

Работим бързо, качествено и на достъпна цена. Изпълняваме уговорените срокове и разполагаме с достатъчно работна ръка, за да поемем повече адреси на дневна база. До този момент няма оплаквания от услугите ни, и ще бъдем много радостни, ако изберете нашата фирма.

В случай, че искате да заявите услуга, може да го направите използвайки контактната форма за изпращане на електронна поща, както и да се обадите на посочените в сайта телефони. Служителите ни ще реагират незабавно, и ще Ви предложат изгодна оферта, която ще харесате. Надяваме се, че ще можем да Ви бъдем полезни и очакваме да ни потърсите, ако е нужно.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.