Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Поставяне на гипсокартон

Гипсокартонът е предпочитан материал от много строители, тъй като предоставя възможност за бързото и качествено изграждане на стени и тавани. Това е и причината нашата фирма да предложи услугата поставяне на гипсокартон, с чиято помощ домовете и офисите ще станат още по-приветливи, и ще получат отлична визия, която да радва окото на собствениците им.

Ако търсите майстор за поставяне на гипсокартон, то тогава не се лутайте из различните предложения, а потърсете професионалния ни екип, който ще отговори на изискванията Ви. В тези думи се увериха множество наши клиенти, които се увериха в силата на гипсокартона. Бихме се радвали и Вие да се включите към доволните потребители, и да изберете нашите изпълнители.

Видове услуги с гипсокартон

Портфолиото ни включва различни видове услуги с гипсокартон, сред които са монтаж на преградни стени, поставяне на окачени тавани, монтаж с конструкция на стени, поставяне на предстенна нашивка и още много. За да предоставим 100% качество работим с най-добрите инструменти и материали, така че да дадем завършена визия на интериорния дизайн.

Вие можете да се възползвате от тези услуги за дома или работното място, а цената зависи най-вече от квадратурата на помещенията и конкретната услуга. За да научите повече за тарифите ни можете да отворите контактната ни форма, и да пишете на имейла ни, а също и да позвъните на нашите телефони. Ние спазваме всички уговорени срокове, без скрити такси и други проблеми.

Защо да изберете нас за поставяне на гипсокартон?

До момента работихме в много и различни сгради, и се справихме успешно със задачата по поставяне на гипсокартон. Изградихме красиви и равни стени и окачени тавани, като предложихме на потребителите изтънчена визия за помещенията им. Разбира се, готови сме да съдействаме и на Вас, така че да останете доволни от крайния резултат. Имаме самочувствието на добри професионалисти, а това ни помага да преминем с лекота през всеки един ремонт.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.