Widget Image

Илго Строй

Илго Строй е специализирана фирма за професионални строителни ремонтни и довършителни дейности. Изпълняваме строителни обекти от най-различен мащаб от цели сгради до индивидуални кухни и бани.

Тел: +359 877 913 912

Понеделник - Петък 8:00 - 19:00
Събота 9:00 - 18:00
 

Шпакловки и мазилки

Ремонтните дейности в дома Ви, както и на работното място, изискват добра организация и прецизно изпълнение. От голяма важност е използването на добри професионалисти, с чиято помощ ще изградите различните помещения. Шпакловките и мазилките съдействат за изглаждането на неравностите по стени и тавани, а ние предлагаме качествено изпълнение на тази услуга. Фирмата ни разполага със сработен екип, който ще се справи с всяка една задача.

Видове услуги за шпакловки и мазилки

Ако изберете нас за шпакловки и мазилки, няма да сгрешите, защото качественото изпълнение стои преди всичко друго. Имаме необходимия опит да премахнем отклоненията и неравностите и работим с модерна техника и оригинални материали. Ето и какви видове услуги предлагаме:

  • Шпакловки с гипсово лепило на стени и тавани;
  • Шпакловки с фаянсово лепило;
  • Фина шпакловка;
  • Интериорни шпакловки;
  • Външни шпакловки с теракол;
  • Полагане на гипсови мазилки;
  • Полагане на варо-циментови-мазилки;
  • Рабецови мазилки;
  • … и много други;

Вие можете да се информирате за всички видове услуги свързани с шпакловки и мазилки, след като използвате контактната форма в сайта ни и зададете въпрос, на който ще отговорим точно и бързо. До този момент оставихме зад себе си хиляди доволни клиенти и това не е никак случайно.

Защо да изберете нас за шпакловки и мазилки?

Избирайки фирмата ни ще получите прецизна шпакловка, както и полагане на всички нужни мазилки. По този начин ще постигнете така желаната гладка повърхност, изправяне на изкривените участъци по стените, добре оформени ръбове (ъгли), и въобще визия, от която да останете доволни. На този етап хората ни харесаха, и се надяваме, че ще се присъедините към тях.

При положение, че искате да дадете заявка за шпакловки и мазилки, използвайте формата за контакт или позвънете на телефоните ни. Ние ще Ви дадем оферта, от която ще останете доволни, и ще спазим уговорените срокове, за да завършите ремонта си, и да се насладите на ефекта.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.